image Larvik


Kilde: Wikipedia

Næringsområder i Larvik:

Bergeløkka

Lokalisert nærmest på E18, og med kun 400 m til Larvik Sentrum er Bergeløkka sentral i alle perspektiver. Området har fantastiske eksponeringsmuligheter, og ligger i hjertet av Vestfold/Grenlandsregionen med tilknytning til et stort regionalt arbeidsmarked.  

Les mer

Alfred Andersen tomten

Eiendom bestående av eldre bygninger for kontor, næring og industri. Store tomtearealer sentralt i Larvik for utvikling/utbygging. Utvikling av tomten til næring, handel og bolig igangsatt.

Les mer

Hammerdalen

Hammerdalen er godt etablert næringsområde med videre utviklingspotensial på Sanden og Saggården. Området huser i dag noen av Vestfolds mest verdiskapende bedrifter, har alle servicefasiliterer i gangavstand og er en pulserende bydel med høy aktivitet gjennom store deler av døgnet.   

Les mer

Yttersø Business Park

Attraktivt næringsområde i Larvik

Les mer

Larvik havn/ Revet

Larvik Havn er et viktig knutepunkt mellom sjø- og landtransport, og har en sentral beliggenhet på Østlandet.

Les mer

Ringdalskogen

Ringdalskogen er et regionalt satsningsområde for logistikk-, nærings- og industriutvikling i hjertet av Vestfold. Området ligger lokalisert fordelaktig i Larvik kommune 2 km fra grensen til Sandefjord med kort vei til sentrum av begge byene. Ringdalskogen grenser strategisk inntil E18 og fylkesvei med gode av- og påkjøringsmuligheter direkte fra trafikkmaskin.

Les mer

Amundrød Næringspark

Svært strategisk plasserte industritomter i næringsområde i vekst. Ligger helt inntil nye E18 på østsiden, 3km nord for avkjøringen til Larvik i et etablert område for nærings- og industrivirksomhet. Amundrød Næringspark ligger midt mellom Larvik og Sandefjord sentrum, 9 km fra torget i begge byene, 12 km fra Larvik Havn med containerterminal og flere daglige avganger til kontinentet og 15 km fra Sandefjord Lufthavn Torp. Dette er i praksis i senter av den nye storregionen Vestfold Telemark med 420 000 innbyggere. 120 km eller 90 minutters biltur fra Oslo.

Les mer

Danebo Næringsområde

Regionalt satsningsområde

Les mer

Sjøparken Agnes

Stor fleksibilitet, høy standard og et inspirerende arbeidsmiljø. Agnes Sjøparken er lokalisert bare 20 minutter fra Torp Sandefjord og 6,5 km fra Larvik Sentrum med sykkelvei. På dette flotte området vokser det nå frem lyse og attraktive boliger, ny næring i Sjøparken Vekst, i tillegg til det allerede eksisterende kunstmiljøet, barnehagen og det enestående frilufsarealet.

Les mer

Kontakt

Hjemmeside

Kontakt:

Arealguiden er utviklet og driftes av Greater Stavanger, som den regionale næringsutviklerorganisasjonen i Stavangerregionen. Dersom du har spørsmål vedr løsningen som sådann er det best å kontakte:

Ola Saua Førland
E-post: ola[at]greaterstavanger.com
Tel: +47 472 32 318

Kontaktpersoner i regionene:

Bergensregionen
Vidar Totland
E-post: vidar[at]investinbergen.no
Tel: +47 959 12 970

Haugalandet
Inger Kallevik Haavik
E-post: haavik[at]h-vekst.no
Tel: +47 404 05 091

Hardanger
Trude L. Rinaldo
E-post: trude.rinaldo[athardangerraadet.no
Tel: +47 489 54 550

Østre Agder
Bård Vestøl Birkedal
E-post: bard.birkedal[at]arendal.kommune.no
Tel: +47 481 03 455

Listerregionen
Renathe W. Oma
E-post: renathe[at]listernyskaping.no
Tel: +47 950 15 365

Stavangereregionen
Ola Saua Førland
E-post: ola[at]greaterstavanger.com
Tel: +47 472 32 318

Grenland
Øyvind Solbakken
E-post: oyvind.solbakken[at]porsgrunn.kommune.no
Tel: +47 905 80 733

Elverumsregionen
TBN
E-post: e-post
Tel: +47

Vestfold
TBN
E-post: e-post
Tel: +47