Sjøparken Agnes

Stor fleksibilitet, høy standard og et inspirerende arbeidsmiljø. Agnes Sjøparken er lokalisert bare 20 minutter fra Torp Sandefjord og 6,5 km fra Larvik Sentrum med sykkelvei. På dette flotte området vokser det nå frem lyse og attraktive boliger, ny næring i Sjøparken Vekst, i tillegg til det allerede eksisterende kunstmiljøet, barnehagen og det enestående frilufsarealet.

På den gamle tomten til Agens Fabrikker har en helt nå æra startet med Sjøparken Vekst og Agnes Brygge. Utvikler Agnes Utvikling AS har høy fokus på å  tilbakeføre området til mye av sin opprinnelige stand. På den måten er det ivaretatt et historisk sted som betyr mye for lokalmiljøet og for oss, og blåst nytt liv i området.

Moderne kontorer som vokser med bedriften
Sjøparken Vekst er stedet for alt fra gründere og enkeltpersonforetak, til større bedrifter i etableringsfasen. Felles for alle er at Sjøparken Vekst tilbyr «fleksibilitet». I fremtiden skal vi fortsette å utvikle Sjøparken Vekst som en levende arena for regionen innen næring, kunst og kultur.

Aktivitet og nye næringsbygg
Fremtidens arbeidsplasser i nye næringsbygg under prosjektering. Vi arbeider med ulike leietakere til lyse og inspirerende lokaler med utsikt rett mot det åpne havet. I utformingen vektlegges kvaliteter som fleksibilitet, trivsel, energibruk og miljøvennlige løsninger.

Et levende omårde for kunst og kultur
I alt 17 spennende kunstnere har allerede etablert seg i Sjøparken med foto, malerier, smykker og keramikk. Stedets gamle brannstasjon og bad huser nå en keramiker, og i de gamle arbeiderboligene i nedre brakke har flere kunstnere verksted og atelier. Sjøparken Kunst holder utstillinger flere ganger i året. I de gamle verkstedhallene finner du også en flott innendørs buldrepark og båtrestaurering.

Felles service funksjoner
Å benytte felles service funksjoner betyr lavere utgifter og kostnader. Med Sjøparken Vekst kan din bedrift fokusere på kjernevirksomheten. Dette gir også tilgang til flere og bedre tjenester. Slik kan din bedrift spare ressurser og kostnadskrevende investeringer.

Kollektivtransport og lokale avstander:

  • 6,5 km fra Larvik sentrum
  • Togforbindelse fra Lavik 
  • God bussforbindelse mot Stavern og Larvik.
  • 20 min til Torp Sandefjord
  • Superspeed til Hirtshals 3,45t

For salg eller utleie:

Tomt til salgs Byggning
til leie
Byggning
til salgs
image

Savner du noen? Gi oss beskjed

Kontaktwww.sjoparken.no


Tagger


Nyttig informasjon

Reguleringsplan

Mer info


Avstander

Avstander i kart


Kontakt:

Arealguiden er utviklet og driftes av Greater Stavanger, som den regionale næringsutviklerorganisasjonen i Stavangerregionen. Dersom du har spørsmål vedr løsningen som sådann er det best å kontakte:

Ola Saua Førland
E-post: ola[at]greaterstavanger.com
Tel: +47 472 32 318

Kontaktpersoner i regionene:

Bergensregionen
Vidar Totland
E-post: vidar[at]investinbergen.no
Tel: +47 959 12 970

Haugalandet
Inger Kallevik Haavik
E-post: haavik[at]h-vekst.no
Tel: +47 404 05 091

Hardanger
Trude L. Rinaldo
E-post: trude.rinaldo[athardangerraadet.no
Tel: +47 489 54 550

Østre Agder
Siri Asdal
E-post: siri.asdal[at]arendal.kommune.no
Tel: +47 995 10 141

Listerregionen
Renathe W. Oma
E-post: renathe[at]listernyskaping.no
Tel: +47 950 15 365

Stavangereregionen
Ola Saua Førland
E-post: ola[at]greaterstavanger.com
Tel: +47 472 32 318

Grenland
Petter Ellefsen
E-post: pe[at]vig.no
Tel: +47 913 03 005

Elverumsregionen
TBN
E-post: e-post
Tel: +47

Vestfold
Anja Vatne
E-post: e-post
Tel: +47