Bergensregionen / Bergen / Bergen Sentrum

Bergen Sentrum

Bergen sentrum er er velutviklet næringsområde med stor fokus på detaljhandel, utdanning og forskning og ellers et variert næringsliv. Sentrum er preget av kontorvirksomhet, varehandel og andre virksomheter knyttet til privat og offentlig sektor. 

Bergen sentrum har en høy andel kontorvirksomheter og varehandel. Området er kompakt og innenfor området finnes det flere kjøpesentre, mange hoteller, kulturinstitusjoner, legekontor, Haukeland Universitetssykehus i nærheten og andre offentlige tjenester. Ikke minst er undervisning og forskning viktig, og de mange studentene er med å sette sitt preg på byen. I sentrum er det et meget variert næringsliv, både privat og offentlig.  

Det er god parkeringsmuligheter i byen, her er det flere store parkeringshus og avgiftsbelagt gateparkering. 

I 2012 var det anslått at det var 40 000 ansatte i Bergen sentrum. 

Kollektivtrafikk
Det er meget god kollektivtrafikk i området. Herfra går flybuss, og Bergen togstasjon har ruter til andre steder i landet, her er også startstedet for Bergensbanen mellom Bergen og Oslo. Det er også bybane med startsted i sentrum for kollektivtrafikk til andre deler av regionen. 

Havn
Bergen sentrum har egen havn. Bergen og Omland havnevesen er en av Nord-Europas største godshavner, og har i tillegg variert ferge- og rutetrafikk med ruter til inn- og utland.  

Reguleringsplan
Reguleringsplanen til området kan hentes fra den høyre kolonnen under «Nyttig informasjon».

Ønsker du flere opplysninger på området, kan du også gå inn på «Se Eiendom» nettsiden.

Kontakt

Vidar Totland
Invest in Bergen

+47 959 12 970

vidar@investinbergen.no

 

Tilbydere


apartment

apartment

apartment
map Tomt til salgs
apartment Bygning til leie
business Bygning til salgs
Arealguiden er en kostnadseffektiv kanal for å nå de som leter etter slike arealer. Har ditt selskap noe å tilby? Les mer om annonsering på Arealguiden.