Bergensregionen / Bergen / Drotningsvik

Drotningsvik

Drotningsvik er et næringsområde under utvikling, det foreligger planer om utvidelse av området.

Drotningsvik består av ulike typer bransjer som transport/lager, varehandel, bygg/anlegg og industri. Området har eget kjøpesenter, post, bensinstasjon m.m. Dette er et området med stort utviklingspotensial, og det foreligger kommunale planer hvor målet er å utvide og forbedre området. Næringsområdet planlegges for industri, forretning med arealkrevende varesalg, kontor og tjenesteyting.

Biltilgjengelighet og parkeringsdekning er god med unntak av perioder med rushtrafikk på Sotravegen. Det er beregnet 15 minutter til Bergen sentrum

Kollektivtrafikk

Kollektivtilgjengeligheten er middels god.

Reguleringsplan

For dette området er det tilrettelagt for å hente reguleringsplan og andre planer for området. Dette hentes fra Nordhordlandskart.no.

Slik henter du reguleringsplaner for området:

- Hak av for «reguleringsplaner» i boksen i venstre billedkant - Bruk «i»-funksjonen helt til venstre i kommandolinjen over kartet. Klikk på denne og trekk et omriss over det aktuelle næringsområdet. - Reguleringsplaner vist i høyre hjørne. Klikk for å åpne planene

Her finner du lenke til reguleringsplaner for området

Kontakt

Vidar Totland
Invest in Bergen

+47 959 12 970

vidar@investinbergen.no

 

Tilbydere


map
map Tomt til salgs
apartment Bygning til leie
business Bygning til salgs
Arealguiden er en kostnadseffektiv kanal for å nå de som leter etter slike arealer. Har ditt selskap noe å tilby? Les mer om annonsering på Arealguiden.