Søndre Viken / Sarpsborg / Bjørnstad Næringsområde

Bjørnstad Næringsområde

Bjørnstad næringsområde ligger mellom næringsområdet på Grålum med 2000 arbeidsplasser og Kalnes sykehus med 3000 arbeidsplasser. Det meste av næringsområdene er ferdig regulert. Arealene ligger rett ved E6 med to avkjøringsmuligheter. Det er meget god kollektivdekning da bussene til sykehuset går igjennom området.

- Bjørnstadveien 50 er på 20 da ferdig regulert til kontor/tjenesteyting, og ligger i forlengelsen av næringsmiljøet på Grålum. Her ligger også Inspiria vitensenter og Quality hotell med badeland. Arealene er direkte eksponert mot E6.

- Bjørnstad næringspark på 64 da er ferdig regulert til kontor/industri, og ligger eksponert mot E6. Næringsparken ligger også i forlengelsen av et allerede godt etablert industriområde.

- Vister næringspark ligger i tilknytning til et etablert industriområde på Bjørnstad. Området er på 42 da og ferdig regulert til bebyggelse/anlegg. Næringsparken ligger rett ved E6 med to alternative avkjøringsmuligheter.

Kontakt

Tilbydere

map Tomt til salgs
apartment Bygning til leie
business Bygning til salgs
Arealguiden er en kostnadseffektiv kanal for å nå de som leter etter slike arealer. Har ditt selskap noe å tilby? Les mer om annonsering på Arealguiden.