Stavangerregionen / Sola / Tananger sentrum

Tananger sentrum

I Tananger sentrum finner du en rekke butikker, restauranter og tjenestetilbydere. Det finnes også banker og apotek. Planområdet strekker seg langs Tananger ring, til og med Tananger indre havn, og er senterfunksjon for Tananger og Jåsund.

I arbeidet med kommunedelplanen for Jåsund ble det besluttet at Tananger sentrum skal fungere som "bydelssenter" også for de planlagte boligområdene på den nordlige delen av Tananger.  

Kollektivtransport
Gode kollektivforbindelser til Stavanger 

Flyplass
Flyplassen for Stavanger-regionen ligger i Sola kommune. Det tar 10 minutter å kjøre fra Tananger sentrum til flyplassen. HavnRisavika Havn ligger få minutter å kjøre fra sentrum. Havneområdet er en av Norges mest moderne dypvannshavner. 

Annet
Tananger sentrum er under utvikling og ny reguleringsplan er under 2. gangs behandling. Ny detaljert reguleringsplan med konsentrert grunnflate og økt etasjetall og bygningshøyde. Reguleringsplanen skal bidra til at Tananger blir et sterkt og aktivt sentrum for nåværende og fremtidige innbygger i området og gjøre Tananger sentrum til et robust og konkurransedyktig kommunedelssenter. Tanangers særegne stedskvaliteter skal bevares og videreutvikles, med særskilt fokus på den maritime historie og identitet, samt bygningsmiljø.

Kontakt

Ingrid Iversen
Næringssjef 

E-post:
ingrid.iversen[at]sola.kommune.no

Telefon:
+47 992 27 723

Tilbydere

map Tomt til salgs
apartment Bygning til leie
business Bygning til salgs
Arealguiden er en kostnadseffektiv kanal for å nå de som leter etter slike arealer. Har ditt selskap noe å tilby? Les mer om annonsering på Arealguiden.